Kookworkshops

Voor gezonde, eenvoudige en verrassende maaltijden ben je bij Anna aan het juiste adres.

Omdat Anna’s passie bij eten en koken ligt, geeft ze regelmatig een kookworkshop.
Tijdens de kookworkshops speelt groente de hoofdrol. Samen maken we eenvoudige, lekkere en gezonde maaltijden klaar. Op wens geeft Anna ook kookworkshops met andere thema’s. ‘Bakken zonder suiker’ of ‘Glutenvrij koken’ zijn daar voorbeelden van.
De kookworkshops vinden op diverse locaties plaats. Zelfs thuis bij je is mogelijk.


Verrassend lekker en gezond koken

Slechts 5% van de Nederlandse mannen en vrouwen eten dagelijks voldoende groenten. Dat is jammer want laat dat nou de échte superfoods zijn. Tijdens deze kookworkshop leer je dan ook hoe je in een handomdraai een lekkere maaltijd met groente op tafel kan zetten. Laat je inspireren door bekende groenten op een andere en verrassend lekkere manier te bereiden.


Vegetarische keuken

Je wilt vaker koken zonder vlees of vis? Of misschien eet je al langer vegetarisch? Uit gezondheidsoverwegingen of vanuit milieubewustzijn?
Anna eet al meer dan 10 jaar vegetarisch en heeft de fijne kneepjes van de vegetarische keuken bij de Groene Kookacademie geleerd. Tijdens deze kookworkshop leer je hoe je een goede en gezonde vegetarische maaltijd kunt maken zonder dat er ‘iets’ mist.Bakken zonder suiker

Helemaal hip, bakken zonder suiker. Tijdens deze drie-uur durende workshop maken we diverse heerlijke baksels zonder geraffineerde suiker. In plaats daarvan wordt o.a. met fruit, gedroogde vruchten en oersuiker gezoet. Terwijl de baksels in de oven staan, kom je meer te weten over het witte ‘goedje’ suiker. Aan het einde van de workshop wordt samen geproefd van de lekkernijen.


 

Aankomende workshops

Anna’s kookworkshops vallen goed in de smaak

Ik wist niet wat ik van de kookworkshop kon verwachten en uiteindelijk was het boven verwachting. Erg leuk om samen van de gerechten te proeven.

Ik vond het heel leuk dat we de recepten mee naar huis kregen, dat je het geleerde thuis nog kan toepassen. Ik vond het ook heel fijn dat er aan het begin van de kookworkshop informatie over de recepten en producten werd gegeven, hierdoor kreeg ik ideeën.

Zelfs mijn zoon en dochter vonden de recepten heerlijk die ik thuis nog eens heb gemaakt. Het was goed gelukt, lekker en zag er smakelijk uit.

Het was een inspirerende ervaring. Ik heb nieuwe producten leren kennen en toepassen en heb al bekende producten op een andere manier leren toepassen.

Ik heb geleerd dat het niet erg is om fouten te maken, daar leer je juist van. De lat lag niet hoog, het was juist heel ontspannen.

Ik vond eigenlijk alles leuk en het werd op een spontane en enthousiaste manier gebracht.

Wat kost een kookworkshop bij Anna?

Bekijk de tarieven

Ook beter leren koken?