De lekkerste granola

In Ontbijt, Recepten, Zoete trek by Anna Hecheltjen4 Comments

825 gram, 30 minuten | veganistisch | van glutenvrije ingrediënten

Ingrediënten
150 gram cashewnoten
150 gram amandelen
150 gram zonnebloempitten
150 gram pompoenpitten
150 gram boekweitkorrels
1 eetlepel kaneelpoeder
½ theelepel zout
50 gram koudgeperste olijfolie
25 gram ahornsiroop
75 gram incabessen
75 gram bananenchips

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150 ºC.
  2. Hak de noten in grove stukjes.
  3. Doe alle droge ingrediënten, met uitzondering van het gedroogde fruit, in een kom en hussel door elkaar.
  4. Roer de olijfolie en de ahornsiroop door de droge ingrediënten.
  5. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de granola over de bakplaat.
  6. Doe de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.
  7. Schep de granola elke 10 minuten om.
  8. Haal de granola na 30 minuten uit de oven om af te koelen.
  9. Schep het gedroogde fruit door de afgekoelde granola.

De granola is in een afgesloten pot één maand houdbaar.

Reacties

  1. vandaag weer een nieuwe voorraad gemaakt voor de komende 2 weken, echt heerlijk om de dag mee te beginnen.

Leave a Comment