Uitgelichte afbeelding voor "Gezond koolhydraatarm eten | lezing en workshop"

Je kunt je via deze link inschrijven voor de lezing & kookworkshop.

Lezing | Gezond koolhydraatarm eten

Voor wie
Op 14 november is het Wereld Diabetes Dag. Vaak worden diabetes en koolhydraten in één adem genoemd. Wist je dat koolhydraten van invloed zijn op gewicht en diabetes? Ben je nieuwsgierig naar wat koolhydraten precies zijn en wil je meer weten over de zin en onzin van koolhydraatarm eten?
Dan is deze lezing echt iets voor jou.

Inhoud
Tijdens de lezing leer je wat koolhydraten zijn, wat hun functie is en welke koolhydraten je beter wel en niet kunt eten. De vertaalslag naar producten, en je eigen voeding, wordt gemaakt.

Resultaat
Je begrijpt welke producten je ondersteunen bij het behoud van een stabiele bloedsuikerspiegel en welke producten je beter kunt laten staan. Na de lezing begrijp je wat koolhydraatarm eten inhoudt en wat dat voor jou kan betekenen.

Voor wie
Op 14 november heb je de lezing over koolhydraatarm eten bijgewoond. In deze workshop ga je zelf aan de slag en vertellen we in het kort over de zin en onzin van koolhydraatarm eten.

Kookworkshop | Gezond koolhydraatarm eten

Inhoud
Tijdens de kookworkshop maak je eenvoudige en lekkere koolhydraatarme gerechten klaar zoals bloemkoolnasi en pizza. Maar ook low-carb snacks zoals wortelfriet en hartige groentepannenkoeken staan op het menu. We maken verschillende koolhydraatarme alternatieven voor alle maaltijdmomenten. Gerechten voor ontbijt, lunch en diner. En vergeet ook de gezonde tussendoortjes niet!

Resultaat
Aan het eind van de workshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. Recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht nog vaker kunt maken!

En dan nog iets…
Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de ‘left overs’

Reacties

Plaats jouw reactie