Uitgelichte afbeelding voor "Mag het ietsjes minder zijn?"

Na Carnaval vindt er volgens de traditie de vastentijd plaats. Deze begint op Aswoensdag en eindigt na 40 dagen met Pasen. Het is helemaal zo gek nog niet om dan te ‘minderen’ en soberder te eten en leven. Een mooi moment om al die ‘troep’ van het feesten je lijf uit te werken en je weer goed te voeden.

Doe je niet aan Carnaval, maar wil je toch gebruik maken van de vastentijd? Neem je voeding en leefstijl eens onder de loep. Wat kun je missen? Is dat de dagelijkse koffie of zijn het de koekjes die daarbij horen? Of is het de hoeveelheid ‘social media’ die je dagelijks consumeert, die wel wat minder mag? Vraag je eens af wat werkelijk belangrijk voor je is. Hoe kun je daar meer ruimte voor maken?

Heb je hier vragen over, behoefte aan begeleiding of wil jij je laten inspireren, neem dan gerust contact met me op.

Verder lezen

Image
Image

Reacties

Plaats jouw reactie