Uitgelichte afbeelding voor "27 maart 2018 | Veganistische keuken"

Onze huidige maatschappij is gericht op het eten van vlees. Toch neemt het aantal veganisten sterk toe. Veganisten zijn mensen die geen dierlijke producten eten en gebruiken. Ben jij ervan overtuigd dat een plantaardig eetpatroon beter is voor mens, natuur en dier? Of wil je eens kennis maken met de veganistische keuken?
Dan is deze kookworkshop echt iets voor jou!

Inhoud
Naast wat theorie over het samenstellen van een uitgebalanceerd voedingspatroon ga je natuurlijk zelf aan de slag met eenvoudige, maar originele recepten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een heerlijke chocolademousse van zijdetofu, broodbeleg van groenten en peulvruchten maar ook aan ‘roerei’ zonder ei.

Resultaat
Aan het eind van de workshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht nog vaker kunt maken!

En dan nog iets…
Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de ‘left overs’

Je kunt je inschrijven voor de kookworkshop via de website van de Volksuniversiteit Oss.

Reacties

Plaats jouw reactie