Uitgelichte afbeelding voor "2 oktober 2018 | Veganistische keuken | kookworkshop"

Goed om te weten: heb je al eens eerder deelgenomen aan deze kookworkshop?
Deze editie is vernieuwd. We zullen andere heerlijkheden gaan bereiden.

Voor wie
Onze huidige maatschappij is gericht op het eten van vlees. Toch neemt het aantal veganisten sterk toe. Veganisten zijn mensen die geen dierlijke producten eten en gebruiken. Ben jij ervan overtuigd dat een plantaardig eetpatroon beter is voor mens, natuur en dier? Of wil je eens kennis maken met de veganistische keuken? Deze kookworkshop is bedoeld voor mensen die (vaker) plantaardig willen eten zonder in te leveren op de smaak.

Inhoud
Naast wat theorie over het samenstellen van een uitgebalanceerd voedingspatroon ga je natuurlijk zelf aan de slag met eenvoudige, maar originele recepten. Laat je verrassen door de originaliteit van de veganistische keuken.

Resultaat
Aan het eind van de workshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht nog vaker kunt maken!

En dan nog iets…
Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de ‘left overs’

Je kunt je inschrijven via de website van de Volksuniversiteit.

Reacties

Plaats jouw reactie