Uitgelichte afbeelding voor "Chocolade lolly’s"

8 lolly’s, 10 minuten | veganistisch | van glutenvrije ingrediënten

Ingrediënten
100 gram pure chocolade
Topping naar keuze

Bereiding

  1. Zet een met bakpapier beklede bakplaat en minimaal 8 lollystokjes klaar.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie. Het water mag de pan met chocolade niet raken.
  3. Verdeel 8 eetlepels chocolade op de met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Schuif de stokjes in de chocolade zodat je een lolly hebt.
  5. Doe toppings naar keuze over de chocolade.
  6. Laat de lolly’s op kamertemperatuur uitharden.

Voor de lolly’s op de foto’s heb ik geroosterde kokossnippers, gepofte quinoa en cranberry’s met grof zeezout gebruikt.

Het originele recept is afkomstig van de Groene Kookacademie.

Verder lezen

Reacties

Plaats jouw reactie