Frambozen kokos muffins

In Recepten, Zoete trek by Anna HecheltjenLaat een Reactie achter

9 muffins, 30 minuten | veganistisch

Ingrediënten
30 gram kokosrasp
190 gram speltmeel
’n snuf zout
1/4 theelepel vanillepoeder
90 gram palmsuiker
2 theelepels bakpoeder
200 milliliter kokosdrink
75 milliliter olijfolie
200 gram frambozen, diepvries

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Rooster de kokosrasp in een droge koekenpan.
  3. Doe het speltmeel in een grote kom.
  4. Doe het zout, vanillepoeder, palmsuiker en het bakpoeder in de kom.
  5. Doe er vervolgens de kokosdrink en olijfolie bij.
  6. Al roerende voeg je de kokosrasp en bevroren frambozen toe.
  7. Roer maar kort zodat de muffins luchtig blijven.
  8. Verdeel het beslag over 9 muffinvormpjes.
  9. Garneer elke muffin met een framboos.
  10. Bak de muffins in 20-25 minuten gaar.

Kun je er maar moeilijk van afblijven? Vries de muffins dan per stuk in.

Leave a Comment