Notificatie...
Meloensalade
2 porties, 10 minuten | veganistisch* | van glutenvrije ingrediënten
Ingrediënten
1 komkommer
1/4 watermeloen
10 olijven
30 gram amandelen
2 eetlepels tamari
20 blaadjes munt
15 gram alfalfa
Bereiding
- Halveer de komkommer en verwijder de zaadlijsten**.
- Snijd de komkommer in plakken van een halve centimeter.
- Snijd de watermeloen in stukken van vergelijkbare grootte.
- Halveer de olijven.
- Hak de amandelen grof.
- Rooster ze vervolgens een droge koekenpan en blus af met tamari.
- Meng alle ingrediënten en smullen maar!
Bewaar- en variatietips
- *Voor een vegetarische optie vervang je de geroosterde amandelen door fetakaas.
- **Bewaar de zaadlijsten van de komkommer in de diepvries. Lekker om door je zelfgemaakte bananenijsjes te doen.