Notificatie...
Waldorfsalade
2 porties, 20 minuten | veganistisch* | van glutenvrije ingrediënten
Ingrediënten
Sap van 1/2 citroen
100 gram sojayoghurt
1 theelepel mosterd
1/4 theelepel kurkuma
Peper en zout
1/2 bos bleekselderij
1/2 witte kool
1 friszure appel
30 gram walnoten
30 gram cranberry’s
Bereiding
- Maak een dressing van het citroensap, sojayoghurt, mosterd, kurkuma, peper en het zout.
- Was de bleekselderij en snijd de stengels in stukjes van 1 centimeter.
- Snijd met behulp van een mandoline flinterdunne plakjes van de witte kool.
- Verwijder het klokhuis van de appel en snijd deze in kleine stukjes.
- Hak de walnoten grof.
- Meng alle ingrediënten door elkaar en geniet van deze heerlijke salade.
*Tip: voor een vegetarische variant vervang je de sojayoghurt door volle yoghurt van koe of geit.