Uitgelichte afbeelding voor "15 april 2019 | Verrassend lekker en gezond | kookworkshop in Heesch"

Waar: De Eijnderic in Heesch
Wanneer: maandag 15 april 2019 | 19.00-22.00u

Slechts 5% van de Nederlandse mannen en vrouwen eten dagelijks voldoende groente. Dat is jammer want laat groente nou het échte superfood zijn. Daarom leer je tijdens deze kookworkshop hoe je in een handomdraai een lekkere maaltijd met groente op tafel kan zetten. Laat je inspireren door bekende groente op een andere en verrassend lekkere manier te bereiden.

Aan het einde van de workshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht nog vaker kunt maken! Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

Inschrijven kan via deze link.

Reacties

Plaats jouw reactie