Uitgelichte afbeelding voor "25 januari 2019 | Healthy fastfood | kookworkshop in Heeswijk"

Waar: De Eijnderic in Heeswijk
Wanneer: vrijdag 25 januari 2019 | 19.00-21.30u

Je wilt graag dat je eten snel op tafel staat maar je vindt ook belangirjk dat het gezond is? Het kan! Deze kookworkshop is bedoeld voor iedereen die een druk bestaan heeft en toch een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel wil zetten, of je nu singel bent of het eten kookt voor het hele gezin.

Tijdens de kookworkshop gaan we aan de slag met smaakvolle recepten die binnen een half uur of sneller op tafel staan. De recepten zullen, zeker in drukke tijden, nog vaak bij jou op tafel komen! Je krijgt ook handige tips en trucs om je maaltijden voor te bereiden.

Aan het einde van de workshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht nog vaker kunt maken! Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de (eventuele) restjes.

Een workshop die snel uitverkocht raakt, dus wees er snel bij. vol=vol!
Inschrijven kan via deze link.

Reacties

Plaats jouw reactie