Uitgelichte afbeelding voor "25 maart 2019 | Veganistische keuken | kookworkshop in Heesch"

Waar: De Eijnderic in Heesch
Wanneer: maandag 25 maart 2019 | 19.00-22.00u

Ben je van plan om veganistisch te gaan eten maar weet je niet goed hoe? Of ben je juist een doorgewinterde veganist?

Tijdens deze kookworkshop krijg je antwoord op vragen zoals: ‘kom ik niets tekort als veganist?’ en ‘waar moet ik op letten om gezond te eten?’ Daarnaast leer je hoe je een lekkere en volwaardige maaltijd bereidt.

Aan het einde van de workshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht nog vaker kunt maken! Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

Inschrijven kan via deze link.

Reacties

Plaats jouw reactie