Uitgelichte afbeelding voor "27 november 2018 | Haal meer energie uit je voeding | lezing"

Voor wie
Misschien ken je deze quote van Ann Wigmore wel: ‘The food you eat can be either the safest & most powerful form of medicine or the slowest form of poison’.

Inhoud
Deze lezing is bedoeld voor iedereen die het idee heeft dat hij of zij meer energie uit voeding zou kunnen halen. Je leert over voeding die je voedt en je een energieboost kan geven. Je leert ook over voeding(sgewoonten) die juist energie kosten.

Resultaat
Tijdens de lezing krijg je inspiratie en handvatten om je eigen voeding(sgewoonten) eens kritisch onder de loep te nemen. Je hebt ideeën opgedaan die je helpen om meer energie uit je voeding te halen.

Je kunt je inschrijven via de website van de Volksuniversiteit.

Reacties

Plaats jouw reactie