Tonijnvrije salade

In Hartige hapjes, Lunch, Ontbijt, Recepten by Anna HecheltjenLaat een Reactie achter

4-8 personen, 10 minuten | vegetarisch

Ingrediënten
200 gram jackfruit
1 middelgrote rode ui
4 augurken
1,5 eetlepels ketchup
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel norivlokken (zeewier)
Peper
Zout

Bereiding

  1. Laat de jackfruit uitlekken en snijd in fijne reepjes.
  2. Pel en snipper de ui fijn.
  3. Snijd de augurken in fijne blokjes.
  4. Roer alle ingrediënten door elkaar.
  5. Breng dit op smaak met peper en zout.

Voor dit recept heb ik Up­ton’s na­tu­rals Ori­gi­nal jack­fruit (Albert Heijn) gebruikt. Het originele recept is afkomstig van Suzanne van ‘Wat eet je dan wel‘.

Voor een veganistische variant gebruik je ei-vrije mayonaise.

Leave a Comment