Uitgelichte afbeelding voor "Donut give up"

Het is al zo lang geleden en het lijkt wel gisteren, dat ik de komst van 2018 gevierd heb. Wat gaat het snel zeg! En ik ben niet de enige die dat zegt.

We beleven tijd vaak ‘snel’ als we het druk hebben. Voor mij is Bikram yoga dé manier om te onthaasten. Het brengt me in mijn lijf. In het hier en nu. Wat (90 minuten lang) bewust ademhalen toch kan doen met een mens! In 2018 heb ik op deze manier mijn time-outs genomen. En weet je wat? Ik heb er echt van genoten! Zeker weten dus dat ik hier ook in 2019 ruimte voor ga maken.

Ik heb dan wel geen glazen bol, maar door middel van dromen, wensen en plannen kan ik de eerste aanzet geven voor het komende jaar. Een leuk idee dat ik voor 2019 wil uitvoeren, kreeg ik van een oude zen meester. Ik schrijf mijn wensen voor het jaar 2019 op en stop ze in een envelop. Aan het einde van het jaar ga ik dan kijken in hoeverre deze wensen zijn uitgekomen. Het leert me om in mijn wensen te blijven geloven. Doen jullie mee? Ennuh donut (ever) give up!

Hier kun je nog eens mijn nieuwjaarsblog van 2018 teruglezen.

Verder lezen

Image
Image

Reacties

Plaats jouw reactie