Uitgelichte afbeelding voor "Chocolade bonbon"

20 stuks, 60 minuten | vegan | van glutenvrije ingrediënten

Ingrediënten
1 pot (350 gram) kikkererwten
100 gram dadels zonder pit
100 gram gemengde notenpasta
1 theelepel vanillepoeder
1/4 theelepel zout
50 gram pure chocolade

Bereiding

  1. Spoel de kikkererwten af en laat ze uitlekken.
  2. Hak de dadels grof.
  3. Meng de kikkererwten samen met de dadels, notenpasta, vanillepoeder en zout in een keukenmachine tot een gladde massa.
  4. Zet dit een half uur in de koelkast.
  5. Rol er balletjes van 20 gram van.
  6. Smelt de chocolade au-bain-marie.
  7. Haal de balletjes door de chocolade.
  8. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en laat op kamertemperatuur opstijven.

Verder lezen

Image

Reacties

Plaats jouw reactie