Notificatie...
Pannenkoekjes van amandelmeel (koolhydraatarm)
2 personen, 20 minuten | vegetarisch
Ingrediënten
150 gram amandelmeel
1 eetlepel gebroken lijnzaad
1 theelepel koekkruiden
1/4 theelepel bakpoeder
‘n mespunt zout
2 eieren
120 milliliter haverdrink
1 eetlepel high oleic zonnebloemolie
Bereiding
- Meng het amandelmeel, lijnzaad, koekkruiden, bakpoeder en het zout.
- Kluts de eieren met de haverdrink en zonnebloemolie.
- Onder roeren, voeg je de droge ingrediënten geleidelijk hieraan toe.
- Verhit een pan met antiaanbaklaag en bak van een kwart van het beslag, dat zijn circa 3 eetlepels, een pannenkoek.
- Herhaal dit tot je 4 pannenkoeken hebt gebakken.
Let op
Draai de pannenkoekjes voorzichtig om in de pan. Ze zijn namelijk wat minder stevig dan pannenkoeken die van tarwe- of boekweitmeel worden gebakken.
Topping
Bestrooi naar wens met kokosrasp of serveer met vers fruit van het seizoen.