Easy peasy lazy curry à la Anna

In Diner, Lunch, Recepten by Anna Hecheltjen2 Comments

4-6 porties, 20 minuten | veganistisch

Ingrediënten
400 milliliter (1 blik) tomatenstukjes
400 milliliter (1 blik) kokosmelk
1 groentebouillontablet
1 theelepel currypasta
250 gram vastkokende aardappelen
2 middelgrote wortelen
1 blik (400 gram) zwarte bonen, uitgelekt
225 gram sperziebonen, diepvries
225 gram tuinerwten, diepvries

Bereiding

  1. Doe de tomatenstukjes en de kokosmelk in een grote pan.
  2. Verkruimel de bouillon en voeg toe met de currypasta.
  3. Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 2 centimeter.
  4. Maak de wortelen schoon en snijd in even grote blokjes.
  5. Laat met een deksel op de pan 10 minuten zachtjes koken.
  6. Voeg ze op het laatst, samen met de diepvriesgroente, toe.
  7. Laat nog 5 minuten meekoken.

Reacties

  1. Ha Anna, ik ga vandaag deze curry maken. Maar wanneer gaan de zwarte bonen erbij? Op het laatst, denk ik.

Leave a Comment