Notificatie...
Chili-schotel (zonder chili)
2 porties, 20 minuten | veganistisch | van glutenvrije ingrediënten
Dit recept lijkt heel erg op de ‘Easy peasy lazy curry à la Anna‘.
Maar hiermee ga je van Aziatische naar Mexicaanse sferen.
Ingrediënten
250 gram cherrytomaatjes
1 gele paprika
1 rode paprika
1 courgette
1 pot (360 gram) kidneybonen
1 potje (200 gram) maïs
1-2 eetlepels koudgeperste olijfolie
1/2 theelepel gerookt paprikapoeder
1/2 theelepel versgemalen peper
100 gram tortilla chips
Bereiding
- Halveer de tomaten en snijd de paprika’s in repen.
- Snijd de courgette in blokjes van 1,5-2 centimeter.
- Spoel de kidneybonen en maïs af en laat ze uitlekken.
- Verhit een pan, voeg de olie, cherrytomaten, paprika en de courgette toe.
- Bak dit 5 minuten op hoog vuur en zet het vuur vervolgens laag.
- Verwarm de kidneybonen en maïs kort mee.
- Breng op smaak met het paprikapoeder en de peper.
- Eet dit met de tortilla chips op.