Uitgelichte afbeelding voor "Zin in een gezellig uitje? Kom koken!"

In mijn dagelijks leven werk ik als diëtist, kok & cateraar en docent voeding. Voeding (lees: lekker eten) is dus de rode draad in mijn leven (goh!). Zelf eet ik al meer dan een decennium vegetarisch.

Missie en kennisoverdracht
Met mijn kookworkshops wil ik drempels wegnemen. Laten zien en ervaren hoe lekker en eenvoudig een gezonde maaltijd kan zijn.

Leuke bijkomstigheid: je steekt veel op tijdens zo’n kookworkshop. Afhankelijk van het thema leer je bijvoorbeeld de ins en outs van vegetarische voeding of kom je meer te weten over koolhydraten en alternatieve zoetmiddelen (bakken zonder suiker).

Hoe ziet een kookworkshop eruit
Tijdens mijn kookworkshops kook je in duo’s. Ieder duo maakt 2 recepten. Zo staat er aan het einde van de workshop een heerlijk buffet klaar. Je gaat dan van al het heerlijks proeven. De restjes neem je mee naar huis. Op die manier voorkomen we verspilling en kan er thuis nog lekker gesmuld worden.
Uiteraard krijg je ook een receptenboek mee.

Maak er een uitje van
Ben je op zoek naar een leuke en gezellige invulling van een team-, vriendinnen- of familie uitje? Misschien is zo’n kookworkshop dan iets voor jou!

Programma-voorstel

09.30u Ontvangst met iets lekkers
10.00u Theorie/ bespreken recepten en onbekende ingrediënten
10.30u Koken in duo’s
12.00u Buffet klaarzetten & smullen maar
13.00u Opruimen en afronden

Neem contact op als je meer wilt weten.

Verder lezen

Reacties

Plaats jouw reactie