COVID-19 maatregelen op de praktijk

Pittige bloemkoolsalade
2-4 porties, 20 minuten | vegetarisch | van glutenvrije ingrediënten
Ingrediënten
1 bloemkool
2 eetlepels koudgeperste olijfolie
1 theelepel kerriepoeder
1/2-1 theelepel sambal
100 gram skyr
1 eetlepel appel peer diksap
2-3 eetlepels balsamico azijn
Peper en zout
4-6 gedroogde abrikozen
200 gram gerookte tofu
Bereiding
- Breek de bloemkool in roosjes en kook hem, in een laagje water, beetgaar.
- Verhit de olie in een pan en verwarm de kerrie en sambal even.
- Haal van het vuur en meng dit met de skyr, diksap en het azijn.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Snijd de abrikozen in smalle repen.
- Snijd de tofu in blokjes van 1 x 1 centimeter.
- Meng de bloemkool, abrikozen en tofu met de dressing.
- Smullen maar.