Uitgelichte afbeelding voor "13 januari 2020 | Gezond & slank(er) in 2020 | kookworkshop in Uden"

Waar: Eigen Herd in Uden
Wanneer: maandag 13 januari 2020 | 19.00-22.00u

Een nieuw jaar, een nieuw begin. 2020! Yes!! Mijn goede voornemens worden uit de kast gehaald en afgestoft. 2020 wordt mijn jaar! Een jaar om slanker, gezonder, fitter en jonger te worden. Daar doe ik mijn best voor. En ik hou vol! Zeker tot 4 januari, misschien wel tot 5 januari. Och, en dan is het weekend. Dan doe ik de kastdeur weer open. Ditmaal voor de zak chips… Het fenomeen ‘goede voornemens’: herkenbaar?

De aftrap van deze workshop maken we door het formuleren van 1 tot 2 haalbare goede voornemens. Meer niet, want laten we het behapbaar houden. Daarna gaan we aan de slag met het maken van gezonde en (redelijk) snelle gezonde maaltijden en tussendoortjes. Dit om je te ondersteunen bij het behalen en behouden van je goede voornemens.

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht nog vaker kunt maken! Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

Inschrijven kan via deze link.

Reacties

Plaats jouw reactie