Uitgelichte afbeelding voor "30 september 2019 | Gezond koolhydraatarm eten | kookworkshop in Heesch"

Waar: De Eijnderic in Heesch
Wanneer: maandag 30 september 2019 | 19.00-22.00u

Koolhydraten zijn de nieuwe vetten. Want koolhydraten, daar word je pas dik van! De hoeveelheid koolhydraatarme dieetboeken valt amper nog bij te houden. Toch bestaat er veel onduidelijkheid over dit onderwerp.

Tijdens deze kookworkshop leer je wat koolhydraten zijn, welke je wel en welke je niet nodig hebt en hoe je dit naar je eigen voeding kunt vertalen. Je gaat aan de slag met lekkere koolhydraatarme recepten.

Aan het einde van de workshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht nog vaker kunt maken! Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

Inschrijven kan via deze link.

Reacties

Plaats jouw reactie