COVID-19 maatregelen op de praktijk

Wortelsalade
4-6 porties, 20 minuten | veganistisch | van glutenvrije ingrediënten
Ingrediënten
800 gram wortelen
1,5 theelepels komijnzaad
1 theelepel gerookt paprikapoeder
1/2 theelepel kaneel
1 citroen
1-2 eetlepels ahornsiroop
6 eetlepels koudgeperste olijfolie
1 handje peterselie
2 eetlepels krenten
Bereiding
- Maak de wortels schoon en kook ze, in een laagje water, beetgaar.
- Spoel ze vervolgens onder koud stromend water af.
- Snijd de wortels in staafjes van 3 centimeter lang en 1/2 centimeter breed.
- Rooster de komijnzaad in een droge koekenpan.
- Vijzel vervolgens fijn en meng met paprika en de kaneel.
- Pers de citroen uit en maak een dressing met de kruiden, siroop en de olie.
- Hak de peterselie grof en meng alles met elkaar.