Notificatie...
Koffiebonbon
30 stuks, 20 minuten + 1 uur | vegetarisch | van glutenvrije ingrediënten
Ingrediënten
90 gram dadels zonder pit
90 gram witte amandelpasta
90 gram pure chocolade
75 gram honing
50 gram gemengde notenpasta
45 gram ontgeurde kokosolie
2 theelepels koffiepoeder
50 gram amandelen
Bereidingswijze
- Week de dadels minimaal 5 minuten in kokend water.
- Giet het grootste gedeelte van het weekvocht af.
- Mix de dadels, weekvocht en de amandelpasta in een keukenmachine tot puree.
- Verdeel dit over mini-siliconen vormpjes.
- Smelt de chocolade au-bain-marie.
- Meg er de honing, notenpasta, kokosolie en koffiepoeder door.
- Giet dit over de onderlaag.
- Rooster de amandelen in een droge koekenpan en hak ze grof.
- Top hiermee de koffiebonbons af.
- Laat alles hard worden in de koeling.
Het originele recept is afkomstig van Chickslovefood.