Uitgelichte afbeelding voor "Duimen jullie met me mee?"

Biologisch en duurzaam staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom doe ik mijn boodschappen bij de Ekoplaza.

De Ekoplaza heeft een gave winactie. Voor de feestdagen maken ze het kookboek ‘Koken met Ekoplaza’. Daarin komen 80 recepten van hun klanten. Inmiddels zijn er al heel veel recepten bij de Ekoplaza binnengekomen. Meer dan 5 van mij 😉 Het wordt een spannende eindstrijd. Duimen jullie met mij mee dat er ook één van mijn recepten in het kookboek komt? Het winkeltegoed wil ik ook wel winnen 😉 Lekker bescheiden, dat wel.

In de tussentijd ben ik wel apetrots dat er een artikel over de vegetarische keuken [mijn inhoud!!] in de herfsteditie is geplaatst. En ook al een recept. Hoe tof! Bekijk hier de Lekker Weten herfsteditie 2019.

Verder lezen

Image
Image

Reacties

Plaats jouw reactie