Groentemuffins

In Diner, Hartige hapjes, Lunch, Ontbijt, Recepten door Anna HecheltjenLaat een Reactie achter

2 muffins, 25 minuten | vegetarisch

Ingrediënten
1 ei
2 eetlepels groente
Smaakmakers

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Kluts het eitje los in een kom.
  3. Breng dit op smaak met één of meerdere smaakmaker(s).
  4. Verdeel de groente over 2 muffinvormpjes.
  5. Verdeel het ei over de groente.
  6. Bak de muffins gedurende 15-20 in de oven gaar.

 
Overige tips

  1. Dit is een ideaal kliekjes recept. Heb je groente over? Hup, in muffinvormpjes en een eitje erbij. Heerlijk de volgende dag bij je ontbijt, lunch of tussendoor.
  2. 1 eitje is goed voor 2 muffins. In het kader van food preppen is het net zo efficiënt en duurzaam om meteen 4-5 eitjes (8-10 muffins) te maken.
  3. Lekkere smaakmakers zijn Provençaalse of Italiaanse kruiden, zongedroogde tomaat, kappertjes, stukjes olijf of wat je maar in huis hebt.

Leave a Comment