Notificatie...
Nectarinesalade met pistachenootjes
4 porties, 20 minuten | vegetarisch | van glutenvrije ingrediënten
Ingrediënten
Voor de dressing
1 rode ui
50 milliliter witte wijnazijn
1 theelepel oerzoet
50 millliter koudgeperste olijfolie
1 eetlepel honing
1 theelepel mosterd
Peper en zout
Voor de salade
2 nectarines
50 gram pistachenoten
1 bos radijsjes
75 gram rucola
Bereiding
- Pel de ui en snijd met een mandoline in fijn plakjes.
- Breng de azijn met de oerzoet aan de kook.
- Meng de ui door het azijn-oerzoetmengsel.
- Maak een dressing van de olijfolie, azijn-oerzoetmengsel, honing en de ui.
- Breng dit op smaak met peper en zout.
- Snijd de nectarine in dunne schijfjes.
- Hak de pistachenoten grof.
- Snijd de radijs in plakjes.
- Hussel alle salade-ingrediënten door elkaar.
- Giet de dressing erover en meng er voorzichtig door.
Hier vind je de originele versie op dit recept. Bovenstaande is mijn variatie erop.