Uitgelichte afbeelding voor "Catering brengt me op bijzondere plekken en bij bijzondere mensen…"

Afgelopen weekend mocht ik de catering verzorgen voor een bijzonder feest ter ere van Rudi’s 65e verjaardag. Rudi eet paleo en dat bracht voor mij leuke uitdagingen met zich mee. Het paleodieet staat voor oerdieet. Ofwel: eten zoals de oermens het gedaan heeft.

Haar verjaardag vierde Rudi op een prachtige locatie: Huistheater de Steenakker.
Een huistheater, gevestigd in een woonboerderij, midden in de natuur. Een sfeervolle feestlocatie, voor een intiem gezelschap.

 

 

 

 

Wilde ideeën en last-minute verzinsels
In de weken voorafgaande aan de catering had ik al allerlei wilde ideeën. Ik probeerde van alles uit. Thuis werd er flink geproefd. Naarmate de datum dichterbij kwam, werden die ideeën concreter. De dag van tevoren ben ik, gewapend met mijn boodschappenlijst, uiteraard langs mijn lievelingsgroenteboer op de biologische markt gegaan. En omdat ik op de dag zelf last-minute nog wat puntjes op de i verzon, ging mijn vrouw, (als zijnde mijn vliegende kiep), gelukkig nog even naar de bio-supermarkt om ook de laatste ingrediënten in huis te halen.

Wanneer de puzzelstukjes in elkaar vallen
Eenmaal op locatie vallen alle puzzelstukjes in elkaar. De hapjes krijgen letterlijk hun vorm en plek op het buffet. Ik voel me bijzonder dankbaar voor deze klus. Een pareltje. Ik geniet ervan om met mijn handen bezig te mogen zijn. Mensen te mogen verblijden met eten. Eten dat liefdevol heeft mogen groeien en met liefde is bereid. Wat wil je nog meer.

Het laatste oordeel
En wat betreft het laatste oordeel: dat velt de klant. In dit geval Rudi. Op haar recensie kan ik nog wekenlang teren.

‘Gisterenavond heeft Anna de hapjes verzorgd bij mijn feest in Theater De Steenakker in Haps. In één woord: fantastisch! De buffettafel zag er oogverblindend mooi uit en bij alle hapjes stonden kaartjes met de naam en de ingrediënten. Ze heeft op basis van mijn speciale voedingswijze – paleo, maar dan vegetarisch – overheerlijke hapjes gemaakt. Zo lekker, dat iedereen er stil van werd en de buffettafel in een mum van tijd leeg was. Na het feest gaven al mijn vrienden aan onder de indruk te zijn van de kwaliteit van het eten. En wat zo fijn is: als Anna twijfelt of een ingrediënt wel passend was voor mij, nam ze even contact op om het te overleggen. Zeer klantgericht en ook zeer deskundig w.b. voeding. En: ook nog eens een warm en fijn mens. Zeer aan te bevelen!’

Verder lezen

Reacties

Plaats jouw reactie