Uitgelichte afbeelding voor "En de winnaar is…"

…een tijdje geleden heb ik jullie gevraagd om voor mij te duimen.

De Ekoplaza had namelijk een gave winactie. Voor de feestdagen maakten ze het kookboek ‘Koken met Ekoplaza’. Gewonnen heb ik niet. Ofwel: ik heb geen geldprijs gewonnen. Maar er is een artikel en recept van mij in de herfsteditie van de Lekker Weten geplaatst [ekoplaza-lekker-weten-herfst-2019].

Ook zijn er 3 recepten van mij afgedrukt in het kookboek. Dat vind ik te gek. Bedankt voor het duimen! 😀 😀 😀

De 3 winnaars zie je hieronder:

 

De eerste prijs ging naar Jonneke Reeser voor haar koolrabistrudel. Met een vegan bodino scoorde Andrew Martin de tweede prijs. En de derde prijs ging naar Ida Wouters met haar wortelkoekjes. Allemaal prachtige en bijzondere recepten die toch gemakkelijk te maken zijn. Ik ga ze zeker uitproberen.

Verder lezen

Image
Image

Reacties

Plaats jouw reactie