Uitgelichte afbeelding voor "2019 sluit ik af in dankbaarheid"

Privé zijn er wat hobbels geweest. Op het moment zelf vloek, tier, huil of schreeuw ik. Maar na de nodige afstand en introspectie kan ik de hobbels zelfs koesteren. Want die hobbels, die zorgen ervoor dat ik inzichten krijg, mezelf ontwikkel en mijn pad duidelijk wordt. Mooi toch?!

2019 sluit ik op zakelijk gebied af met het afscheid van mijn werkgever. In de 10 jaar dat ik voor haar gewerkt heb, heb ik enorm veel geleerd. Ik kreeg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en te onderzoeken waar ik als diëtist voor sta. Ook daar ben ik heel dankbaar voor.

 

 

 

 

In 2019 heb veel kookworkshops mogen verzorgen. Voor de Volksuniversiteit, de Eijnderic maar ook voor verjaardagspartijen en uitjes. Voor Bikram yoga Den Bosch heb ik diverse workshops en plantaardige lunches verzorgd. Ook heb ik (h)eerlijk mogen kokkerellen voor de Loslaat Academie.

Tot in den treure heb ik recepten uitgezocht en klaar gemaakt. Pas nadat m’n lief de gerechten op foto had vastgelegd had, werd er gegeten. Dit is wel de mooiste samenwerking: Janneke die me vergezeld tijdens de grote hoeveelheid borrels, kookworkshops en uitjes om alles vast te leggen. Dank je wel lieverd! Ook voor alle zondagen die je voor mijn kookverslaving hebt opgeofferd.

Dit is een compilatie van indrukken van het afgelopen jaar.


2020, ik heb zin in jou!
Kom maar op, ik ben benieuwd wat er gaat komen.

Verder lezen

Image
Image

Reacties

Plaats jouw reactie