Uitgelichte afbeelding voor "Cliëntervaring van Rudy: de kookworkshops zijn beslist een aanrader!"

‘Als praktijkondersteuner hart- en vaatziekten en COPD kwam ik in contact met Anna.
In eerste instantie kende ik Anna doordat ik verschillende nascholingen van haar heb bijgewoond. Dat vond ik zo interessant dat ik ook een aantal kookworkshops bij haar ging volgen.

Een chocoladefan met weinig kookervaring
Omdat ik weinig kookervaring had zag ik er wel tegen op maar dat was absoluut geen probleem. Of je nu beginnend of een ervaren kok bent, het is een “veilige” en prettige omgeving. Anna is heel toegankelijk. Ook tijdens het koken kun je vragen aan haar stellen. Zij is bekwaam en in staat de informatie op een begrijpelijke manier over te brengen. De gerechten zijn makkelijk te maken, divers en bovenal heel gezond. Ook voor mij als zoetekauw en chocoladefan waren er heerlijke gerechten.
Het is zeer beslist een aanrader!’

Verder lezen

Reacties

Plaats jouw reactie