Uitgelichte afbeelding voor "Kookworkshop aan huis?"

Erg leuk en bijzonder is het, om de keuken van een ander over te nemen.
In overleg. Dat dan weer wel.

In december vorig jaar (zo! dat klinkt ver weg!) mocht ik de keuken van Sherida en Toine overnemen. Samen met hun kinderen wilden ze de handen uit de mouwen steken en voor een heerlijk plantaardig feestdiner zorgen. Zo gezegd, zo gedaan.
We trapten af met een borrel, bespraken de vegachecklist en recepten en toen werd er gezwoegd met deze foto’s als bewijs. Het eindresultaat hebben ze gezellig met z’n allen opgesmikkeld.

Ben je geïnteresseerd in een vegetarische of veganistische kookworkshop (aan huis)? Wil je ook dat die herinneringen vast worden gelegd? Neem gerust vrijblijvend contact op: info@dietist-anna.nl 💻 of 06-33091283 ☎️ .

    

 

 

 

 

 

 

Dank lieve Janneke voor het vastleggen van deze kookworkshop ❤️🧡💛💚💙💜

Dit is de recensie van Sherida:

Een aanrader om te doen! Inspirerend, lekker en gezellig: We houden allemaal van koken en eten, vegan was vernieuwend en verrassend gevarieerd in smaak. Ik heb de recepten gebruikt voor de kerst! Door de foto’s kunnen we het allemaal herbeleven. Dankjewel, Anna en Janneke

Verder lezen

Reacties

Plaats jouw reactie