Uitgelichte afbeelding voor "Judith: the new kid in town!"

Hallo, ik ben Judith
en ik zit in het laatste jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek. Hiervoor heb ik ook een opleiding tot dierenartsassistente en een cursus fitnesstrainer afgerond. Ik kom vanaf maart stage lopen bij Anna in de praktijk. 

 

 

 

 

Mijn omgeving omschrijft mij
onder andere met de volgende woorden: zorgzaam, doorzetter, creatief, lief, makkelijk in het contact en optimistisch. Voor mij zijn creativiteit en verbinding met mijzelf, anderen en de wereld om me heen belangrijk. Ik word er heel blij van als ik anderen kan helpen. Omdat verbinding met de wereld om me heen belangrijk is voor mij, eet ik ook zoveel mogelijk veganistisch en doe ik mijn best om andere duurzame aanpassingen te maken in mijn leefstijl. Ik heb een brede interesse en veel verschillende manieren om te ontspannen. Een aantal hobby’s zijn yoga, mediteren, krachttraining, boulderen, eten, wandelen, schrijven, tekenen, lezen en dieren knuffelen.

Van theorie naar praktijk
Ik heb op mijn opleiding veel geleerd, maar nog niet veel praktijkervaring opgedaan. Ik hoop tijdens mijn stage te leren hoe ik alles wat ik tot nu toe heb geleerd samen kan brengen om jou te begeleiden richting jouw persoonlijke doel. Daarin hoop ik te ervaren welke manier van behandelen en begeleiden het beste bij mij past. Daarnaast hoop ik dat ik van Anna veel nieuws kan leren op het gebied van plantaardige voeding en natuurvoeding, aangezien ik daar erg geïnteresseerd in ben.

Een prettige aanvulling
Ik neem een hoop enthousiasme, leergierigheid, een open hart en een luisterend oor mee. Ik luister graag goed naar jouw persoonlijke verhaal, om daarna samen te kijken waar jij behoefte aan hebt. Ik hoop Anna daarmee op een prettige manier te kunnen aanvullen.

Verder lezen

Image

Reacties

Plaats jouw reactie