Seitanbroodjes

In Hartige hapjes, Recepten by Anna HecheltjenLaat een Reactie achter

10 stuks, 15 minuten + 20 minuten oventijd | veganistisch

Soms kan een vette en zoute hap heerlijk zijn. Op zijn tijd en met mate, past dat in een gezond voedingspatroon. Dit is een plantaardige variant gebaseerd op een recept van Lisa Steltenpool.

Ingrediënten
10 vegan mini worstjes
5 vellen vegan bladerdeeg
3-4 eetlepels plantaardige drink
1 eetlepel nigella (zwart komijnzaad)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bekleed vervolgens een bakplaat met bakpapier.
  3. Laat ondertussen het bladerdeeg 5 minuten ontdooien.
  4. Snijd ze daarna doormidden, wel zo dat je 2 driehoeken hebt.
  5. Leeg op elk driehoek en worstje en rol het deeg eromheen.
  6. Bestrijk de bovenkant met plantaardige melk en bestrooi ze met nigella.
  7. Bak dit 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Leave a Comment