Uitgelichte afbeelding voor "Even voorstellen: Anna ofwel Ania de nieuwe stagiaire"
Hallo, mijn naam is Anna

en ik zit in mijn afstudeerjaar van Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. Na een half jaar achter mijn laptop te hebben gezeten en bezig te zijn geweest met mijn afstudeeronderzoek, mag ik vanaf februari eindelijk de praktijk in. Om heel eerlijk te zijn kan ik ook echt niet wachten tot ik weer met mensen mag werken!

Wie ben ik

In mijn aderen stroomt Pools bloed. Inmiddels al bijna 8 jaar geleden ben ik samen met mijn ouders naar Nederland verhuisd. Thuis word ik altijd Ania genoemd en dat komt misschien goed uit, want zo kunnen we de verwarring voorkomen met twee Anna’s in de praktijk. 🙂

Ik ben een sociaal persoon, en ik hou van contact met anderen. Tijdens mijn minor Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) heb ik geleerd dat iedereen de benodigde hulpbronnen in zich heeft om hun doelen te kunnen bereiken. De komende maanden hoop ik de kennis die ik in mijn opleiding heb opgedaan samen met de NLP-vaardigheden te combineren in de praktijk.

Wat hoop ik te leren

Aankomend half jaar is voor mij een hele bijzondere periode. Stage is voor mij namelijk de laatste stap van mijn opleiding tot diëtiste. Ik verheug me hier enorm op en ik hoop heel veel te mogen leren. Ik hoop nieuwe kennis en vaardigheden van Anna te mogen oppikken en natuurlijk ook mijn eigen stijl te ontdekken als behandelaar. Daarnaast ben ik zelf ook heel geïnteresseerd in een vega(n) leefstijl en heb ik veel pogingen achter de rug met het ontdekken van een zo gezond, lekker en goedkoop (niet onbelangrijk als een student!) mogelijk plantaardig voedingspatroon. Aangezien Anna daar heel veel ervaring mee heeft hoop ik veel van haar te mogen leren.

Hopelijk tot snel in de praktijk!

Verder lezen

Image

Reacties

Plaats jouw reactie