Uitgelichte afbeelding voor "Volledig verzorgd teamuitje in de keuken"
Eindelijk mocht ik weer!

Voor het eerst post corona kon ik weer een teamuitje verzorgen: een bakworkshop voor een groep enthousiastelingen. Welkom met wat lekkers en een drankje, uitleg en theorie en dan de handen uit de mouwen. Afgesloten hebben we samen met een heerlijke proeverij. Lees hieronder de feedback.

“Het was heel goed georganiseerd, duidelijke uitleg over de theorie en fantastische recepten die als je de ingrediënten soms las mmmm dacht kan dit wel lekker zijn zoals kidneybonen in zoetigheid maar het was heerlijk.

Anna weet waar ze het over hebt en geeft niet bij vragen wat wel of niet goed of waar is maar houdt het bij feiten of haar mening. Zelfs aan de kleinste details is gedacht. Janneke maakt prachtige foto’s. We hebben het als team erg leuk en gezellig gehad een echte aanrader.”

Yvonne

Verder lezen

Reacties

Plaats jouw reactie