Uitgelichte afbeelding voor "Hallo, ik ben Susan"

…En ik zit in het laatste jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek. Na anderhalf jaar thuis werken aan onder andere mijn afstudeeronderzoek kijk ik er erg naar uit om vanaf eind september stage te lopen bij Anna in de praktijk. Ik heb heel veel zin om de theorie van de afgelopen studiejaren toe te passen en eigen te maken.

Wie ben ik

Mensen uit mijn omgeving zouden mij omschrijven als geduldig, creatief, leergierig, oplossingsgericht, sportief, kalm, betrokken, empathisch en doorzetter.

Als diëtist vind ik het belangrijk dat ik samen met jou op zoek ga naar wat bij jou past door te denken in mogelijkheden.

Naast mijn studie is bewegen erg belangrijk voor mij zo fiets ik graag, volg ik verschillende groepslessen bij de sportschool, zoals spinning, power workout en body workout en daarnaast ski ik graag in de winter.

Verder zijn koken en lezen voor mij ook een manier om te ontspannen.

Wat hoop ik te leren

Deze stageperiode is voor mij erg bijzonder en belangrijk want het is de laatste stap van mijn opleiding tot diëtiste. Nu kan ik eindelijk de theorie toepassen in de praktijk en vanuit hier nog meer leren.

Ik hoop de kneepjes van het vak van Anna te leren als basis voor mijn loopbaan als diëtist. Daarnaast verheug ik me erop mijn kennis en vaardigheden rondom plantaardige voeding te vergroten, aangezien ik mij hier persoonlijk ook steeds vaker in verdiep.

Verder lezen

Image
Image

Reacties

Plaats jouw reactie