Uitgelichte afbeelding voor "Doei 2021! Hallo 2022"

Het is 30 december 2021. Morgen is het oudejaarsavond. Voor het eerst in jaren zijn we dan thuis. Maar niet alleen, de buren komen eten. Er staat een veganistisch feestmenu op de planning met dank aan Anna Jones en Ottolenghi. Maar ook met dank aan de vrouw, die heeft de recepten uitgezocht. Ondertussen mag ik de boodschappen doen en koken. Goede verdeling 😉

Het is bijna oudejaarsavond

Maar terug naar het begin: het is bijna oudejaarsavond. Dan sta ik graag stil bij het afgelopen jaar. Het was een bewogen jaar. Mijn moeder is verhuisd naar een dementie-woongroep. Een goede vriendin is gaan hemelen. Ik heb corona gehad.

De verhuizing van mijn moeder pakte goed uit. Na een stressvolle eerste periode is ze gewend geraakt. De vriendin missen we intens maar het was een fantastisch afscheid. Liefdevol en content. Corona stelde bij mij – gelukkig – niet meer voor dan een griep. Mijn immuunsysteem is nu sterker dan ooit 😉

Persoonlijke en professionele groei

Ik kijk uit naar een jaar met persoonlijke en professionele groei en verbinding met mijn liefste en dierbaren. Er staat een opleiding “orthomoleculair therapie” op de agenda. Daar heb ik zin in! Ik ga de praktijk opnieuw inrichten, helemaal naar mijn wensen.

Hoe kijk jij terug op 2021? Wat zijn jouw wensen, doelen en dromen voor 2022?

Verder lezen

Image

Reacties

Plaats jouw reactie