Uitgelichte afbeelding voor "Zenuwslopend"

…Afgelopen week donderdag zat ik er klaar voor in Hoofddorp: eindexamen Orthomoleculair Therapeut Versneld 😰🤓
De adrenaline gierde door mijn lijf! Eén uur later liep ik het lokaal uit. Pittig vond ik het maar het zou zomaar gelukt kunnen zijn… 🤞🍀

Vals alarm

Eén week wachten op de uitslag. Zenuwslopend. Ik weet niet hoe vaak ik mijn mail account vernieuwde. Het werd haast dwangmatig. Toen ineens 17 gemiste berichten in de WhatsApp-groep van de opleiding. Weer die adrenaline die door mijn lijf gierde. Vals alarm was het. 🙈

Verlossing

En dan kwam er eindelijk ’s middags het verlossende bericht: GESLAAGD!! Gillen en janken. Ik ben een blij ei! Vanaf nu mag ik me Orthomoleculair Therapeut noemen. Bedankt Ortho Health Foundation voor het faciliteren van de inspireerde lessen. De kennis integreer ik inmiddels steeds meer in mijn praktijk.

Het vervolg

Omdat ik nog behoefte heb aan verdieping ben ik begonnen aan de 4-jarige hbo-opleiding tot orthomoleculair therapeut. Ditmaal dichterbij huis, in Nijmegen. Wordt vervolgd…

Verder lezen

Anna en de drol
Image

Reacties

Plaats jouw reactie