Uitgelichte afbeelding voor "Beweging op jou afgestemd"

Wat mij betreft is beweging net zo belangrijk als gezonde voeding als het gaat om lekkerder in je vel zitten en een je fitter voelen. Voeding, daar weet ik veel van. Op het gebied van beweging is Marleen dé expert. Vandaar dat we de samenwerking opzoeken.

Even voorstellen

Marleen Frunt-van den Akker is al haar hele leven actief sporter. Ze werkt als trainer/coach en is gecertificeerd runningtherapeut; ze geeft training aan haar hardloop- en wandelgroepen bij Running Team Bernheze (RTB).

Aan het juiste adres

Bij RTB ben je aan het juiste adres als je wilt bewegen. In een persoonlijk begeleidingstraject waarbij coaching een speerpunt is. In een groep als je met anderen samen actief bezig wilt zijn. Hardlopen of wandelen, opbouwen, uitbouwen, revalideren, met welk doel je ook aan de slag wilt, bij RTB vind je het of ze maken het op maat voor je!

Wandelen, rennen: bewegen en vooral buiten actief bezig zijn! Op een gezonde manier werken aan je welzijn en ervaren dat je daardoor energieker wordt.

Verder lezen

Image
Image

Reacties

Plaats jouw reactie