Voedings- & Dieetadviezen

Krijg inzicht in de oorzaken en gevolgen van jouw leefstijl, gezondheid en ziekte. We gaan in gesprek over je eet-, leef- en beweegpatroon en geef ik je hierbij persoonlijk advies.

Regulier of vega(n)?

Portiegrootte
Regulier
Natuurvoeding

Regulier Voedings- & Dieetadvies

Gehecht aan je stukje vlees of vis en een eitje op zijn tijd? Dan is dit de beste keuze voor jou.

Vega(n) advies
Vegan
Vegetarisch
Natuurvoeding

Vega(n) Voedings- & Dieetadvies

Ben je vegan of vegetariër, of ben je hierin geïnteresseerd? Dan is dit de beste keuze voor jou.

Image
Vegan
Vegetarisch
Natuurvoeding

Darmmicrobioom therapie

Krijg inzicht in de disbalans in je darmen als mogelijke oorzaak van onder andere obstipatie, diarree, gewrichtspijn en meer.

Veelgestelde vragen

Door de regelmatige bezoeken aan de praktijk en de gesprekken met Anna, ben ik 8 kilo afgevallen en blijft mijn cholesterol mooi op peil. Ik ben veel bewuster gaan eten, zonder een hongergevoel. Ik weeg me niet en voel aan mijn kleding, wanneer ik op mijn gewicht moet letten. Het is een goede stok achter de deur. Het is een nieuwe levenshouding geworden...
Paola, 61
Omdat ik altijd al veel last van mijn darmen heb gehad ben ik via de huisarts bij Anna terecht gekomen. In het verleden heb ik geen goede ervaringen gehad met diëtistes tot ik bij Anna kwam. Ze heeft me onwijs goed geholpen!! Wat ik vooral heel fijn vond is dat ze samen met mij ging kijken wat bij me past. Inmiddels voel ik me 1000x beter!!
Iris, 29
10 weken heb ik een persoonlijk basisch voedingsadvies gevolgd, goed vol te houden met de nadruk op veel groente. Anna heeft me erop gewezen dat ik niet zo streng hoef te zijn en dat ontspanning en beweging ook nodig zijn bij ontzuren. Ik heb het blaaspijnsyndroom en al 2 weken na dit dieet was pijn voor, tijdens en na het plassen een heel stuk minder.
Liesbeth, 67

    Advies nodig?

    Weet je niet welke keuze je moet maken of wil je me eerst iets vragen over de verschillende voedingsadviezen? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag!
    Neem contact op
    Neem contact op