Kookworkshops

Vegetarische en veganistische kookworkshops voor beginners en gevorderden. Leer alles over vegetarisch en veganistisch koken in twee goed uitgeruste en gezellige keukens in Uden en Heesch, of bij jou thuis.
Image
Vegetarisch
Natuurvoeding

Vegetarisch koken

Ben je nog nieuw in de vegetarische wereld of juist een doorgewinterde vegetariër? Laat jezelf inspireren door verrassende recepten!
Image
Vegan
Natuurvoeding

Vegan koken

Ben je van plan om veganistisch te gaan eten maar weet je niet goed hoe? Of ben je juist een doorgewinterde veganist?
Image
Vegan
Vegetarisch
Natuurvoeding

Feesteditie vega(n)

Is er een verjaardag, feest of borrel waarbij je indruk wilt maken op je gasten? Na deze kookworkshop kan dat makkelijk!
Image
Vegan
Vegetarisch
Natuurvoeding

Bakken zonder suiker

Helemaal hip! Leer hoe je een verscheidenheid aan heerlijke baksels maakt. Zonder geraffineerde suiker.
Image
Vegan
Vegetarisch
Natuurvoeding

Burgers & bites

Het is veel leuker, lekkerder èn gezonder om je eigen vegetarische burger te maken! In deze kookworkshop leer je hoe.

Gepersonaliseerde workshop

Heb je specifieke wensen die je nog niet terug zag komen in een van de andere workshops? In overleg is er veel mogelijk! Neem gerust contact op zodat we voor jou een workshop op maat kunnen maken.
Ga verder
Een inspirerende workshop Bakken zonder suiker gevolgd bij Anna. Alles was aanwezig; heerlijke recepten, inspiratie, duidelijke uitleg over geraffineerde suiker en de alternatieven, gezelligheid en humor. Nadat de baksels uit de oven kwamen met z'n allen geproefd en de rest van de heerlijkheden in bakjes mee naar huis om de rest van de week van te genieten 😋 Oja, en alles biologisch!
Antoinet, 43
Leuke ontspannen workshop "Gezellige en gezonde hapjes" van Anna gevolgd. Ik werd gekoppeld aan een gezellige kookpartner. Je kunt dus heel gemakkelijk ook in je eentje naar een workshop van Anna gaan 🙂 Inspirerende recepten en makkelijk te maken. Het eindresultaat van onze inzet zag er prachtig uit en het smaakte hemels!
Els, 51
Of je nu beginnend of een ervaren kok bent, een kookworkshop bij Anna is een “veilige” en prettige omgeving. Anna is toegankelijk, ook tijdens het koken kun je vragen aan haar stellen. Zij is bekwaam en in staat de informatie op een begrijpelijke manier over te brengen. De gerechten zijn makkelijk te maken, divers en bovenal heel gezond. Ook voor mij als zoetekauw en chocolade fan waren er heerlijke gerechten. Het is zeer beslist een aanrader!
Rudy, 62
Tijdens een teamuitje kozen we voor “bakken zonder geraffineerde suiker” We hebben het erg leuk en gezellig gehad, een echte aanrader. De workshop was heel goed georganiseerd, duidelijke uitleg over de theorie en fantastische recepten. Zelfs aan de kleinste details is gedacht. Anna weet waar ze het over hebt en geeft niet bij vragen wat wel of niet goed of waar is maar houdt het bij feiten of haar mening.
Yvonne, 60

Veelgestelde vragen

Aankomende workshops

Wat anderen vonden van de workshops

"Leuke, leerzame kookworkshop gevolgd bij Anna. Ik ben geen fan van groente maar heb tijdens de workshop geleerd wat je allemaal kunt doen met kruiden enz. om ze lekker te maken. Heerlijke recepten gemaakt en recepten voor thuis mee gekregen. Dank je Anna, de workshop was echt een eye-opener voor mij!"
Kitty
"Onlangs weer een lezing en kookworkshop gevolgd bij Anna. Over koolhydraatarm eten. Superinteressant, Anna legt het helder en duidelijk uit. Weer heel wat wijzer geworden. Daarna kwam het praktische gedeelte aan de beurt. Anna had voor duidelijke recepten gezorgd en na afloop genoten we van de heerlijke gerechten. Inspiratie opgedaan om hier thuis ook lekkere en gezonde gerechten op tafel te zetten :-)"
Marianne
"Wat hebben we een gezellige avond gehad! Het was helemaal goed om de keuken in je handen te geven. We hebben echt geproefd wat we ervan vinden en unaniem: het was allemaal heerlijk. Iedereen heeft wat eten in bakjes meegenomen. Ik was gisteren bij de Ekoplaza en ik ‘begreep’ veel beter wat het aanbod was en wat je ermee kan doen. Gerookte tofu ligt al in onze koelkast."
Sherida & Toine
"Ik wist niet wat ik van de kookworkshop kon verwachten en uiteindelijk was het boven verwachting. Erg leuk om samen van de gerechten te proeven."
"Ik vond het heel leuk dat we de recepten mee naar huis kregen, dat je het geleerde thuis nog kan toepassen. Ik vond het ook heel fijn dat er aan het begin van de kookworkshop informatie over de recepten en producten werd gegeven, hierdoor kreeg ik ideeën."
"Zelfs mijn zoon en dochter vonden de recepten heerlijk die ik thuis nog eens heb gemaakt. Het was goed gelukt, lekker en zag er smakelijk uit."
"Het was een inspirerende ervaring. Ik heb nieuwe producten leren kennen en toepassen en heb al bekende producten op een andere manier leren toepassen."
"Ik heb geleerd dat het niet erg is om fouten te maken, daar leer je juist van. De lat lag niet hoog, het was juist heel ontspannen."
"Ik vond eigenlijk alles leuk en het werd op een spontane en enthousiaste manier gebracht."