Voedings- & dieetadvies voor vegans en vegetariërs

Als vegan of vegetariër kun je ook bij me terecht. Zelf ben ik vegetarisch en ben ik al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het veganisme en vegetarisme.
Plan je afspraak

Helder

Mijn adviezen zijn duidelijk en ik zeg graag waar het op staat. Altijd met respect en vanuit de wens om jou zo goed mogelijk te helpen.

Betrokken

Ook tussen de afspraken door kun je me makkelijk bereiken. Heb je vragen? Bel of stuur me dan een appje zodat ik met je mee kan denken.

Persoonlijk

Bij mij krijg je geen standaard advies waarbij je van alles en nog wat 'moet'. We kijken samen naar je situatie, voorkeuren en doelen. Daar komt dan een persoonlijk voedingsadvies uit.

Natuurvoeding

Natuurvoeding staat voor pure onbewerkte voeding uit het seizoen en je regio. Liever geen onnodige en kunstmatige toevoegingen, maar voeding die je verzadigt en echt iets toevoegt.

Alles-eters

Bij een gezond dieet hoef je dierlijke producten niet perse te laten staan. Vaker plantaardig kiezen en meer planten eten is wel gezond. Samen kijken we wat bij jou past zodat je kan blijven genieten en je doelen haalt.

Vegetarisch

Door mijn specialisatie in vegetarisme kan ik anderen goed helpen bij het samenstellen van een volwaardig vegetarisch voedingspatroon. Hoe maak je voedzame, makkelijke en lekkere maaltijden klaar? Dat leer ik je graag.

Brede kennis

Jarenlange ervaring

Het lijstje hieronder geeft een goed overzicht van de klachten waarbij ik je kan helpen. Staat jouw klacht er niet tussen? Neem dan gerust contact op om het met me te bespreken.
 • Overgewicht bij volwassenen en kinderen
 • Gewichtsproblemen, zoals over- en ondergewicht
 • Bariatrische chirurgie (maagverkleining)
 • Gestoorde glucosetolerantie, diabetes
 • Hoge bloeddruk
 • Hoog cholesterol
 • Hart- en vaatziekten
 • Maag- en darmklachten, zoals Prikkelbaar Darm Syndroom
 • Longziekten (COPD)
 • Gewrichtsproblemen, zoals jicht, artrose of reuma
 • Voedselovergevoeligheid, zoals lactose-intolerantie
 • ... en dat is niet alles!
ruim
7 jaar
ervaring als diëtist
al meer dan
1500
mensen geholpen
Ik eet sinds kort vegetarisch en sindsdien zijn mijn vermoeidheidsklachten toegenomen. Dankzij de hulp van Anna heb ik veel inzichten gehad. De tips om volwaardig vegetarisch te eten, kan ik heel makkelijk in mijn dagelijks leven toepassen. Mijn energieniveau is weer toegenomen en ik ben enorm tevreden over haar begeleiding! Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en behoeften.
Elle, 27
Ik ben al ruim 40 jaar vegetariër en zeer geïnteresseerd in natuurvoeding. Ik ben dan ook blij met Anna's deskundigheid op dit gebied, iets waar het bij de reguliere diëtisten nog vaak aan ontbreekt. Anna laat mij zelf nadenken over oplossingen, maar draagt ook goede suggesties aan. Daarnaast heeft ze aandacht voor de emotionele kant van mijn overgewicht, ze is zeker ook een coach. Ik ben blij met haar adviezen op zowel voedingsgebied als emotioneel.
Joyce, 59

Klaar om aan de slag te gaan?

Plan je afspraak