Tarieven

Informatie over de tarieven van Anna.

Je bezoek aan de diëtist wordt gedeeltelijk of zelfs helemaal vergoed. Diëtetiek (‘dieetadvisering’) zit namelijk in de basisverzekering. Hoe dat zit en welke kosten wel en niet worden vergoed, lees je hieronder.

Naast een fysieke afspraak op de praktijk, behoort ook (video)bellen tot de mogelijkheden om met elkaar contact te hebben.

Goed om te weten: de diëtist is direct toegankelijk. Dat betekent dat je zonder een verwijsbrief een afspraak kunt maken. Let op: CZ, de Amersfoortse, Delta Lloyd, Ditzo, de Friesland en Ohra vergoeden de behandeling niet zonder een verwijsbrief. Twijfel je of je een verwijsbrief nodig hebt, neem dan even contact op met jouw zorgverzekeraar.

Eerste consult

circa €75,-

75 minuten (inclusief uitwerking)

Vervolgconsult

circa €37,-

30 minuten

Weegconsult

circa €18,-

15 minuten

Kookworkshop

vanaf €60,- p.p.

Prijs excl. 21% btw. Vanaf 8 personen.

Afspraken die niet uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht.

Basisverzekering: 3 uur

Vanuit de basisverzekering krijgt iedereen per jaar 3 uur dieetadvisering vergoed. Houd hierbij wel rekening met je jaarlijkse eigen risico.

Aanvullende verzekering

Daarnaast kan het zo zijn dat je extra vergoeding krijgt vanuit je aanvullende verzekering. Dit is voor iedereen anders. Je kunt dit het beste nagaan bij je verzekeraar of verzekeringsadviseur.

Diabetes, COPD en hart- en vaatziekten

Bij diabetes, COPD en hart- en vaatziekten worden je behandelkosten vergoed vanuit het samenwerkingsverband waarbij Anna is aangesloten. In dat geval hoef je géén eigen risico te betalen.