Voedings- en Dieetadvies

Voor voedingsadvies of een op maat gemaakt dieet ben je bij Anna aan het juiste adres.

Voeding beïnvloedt je gezondheid. Door gezond te eten, voel je je beter, voorkom je ziekten en versnel je het herstel tijdens of na ziekte. Tijdens de consulten bij Anna krijg je inzicht in de oorzaken en gevolgen van je leefstijl, gezondheid en ziekte. Daarnaast gaat Anna met je in gesprek over je eet-, leef- en beweegpatroon en geeft ze je hierbij goed advies.

Anna kan je helpen bij…

 • Een volwaardig vegetarisch voedingspatroon
 • Een volwaardig veganistisch voedingspatroon
 • Overgewicht bij volwassenen en kinderen
 • Ondervoeding
 • Bariatrische chirurgie (maagverkleining)
 • Diabetes, gestoorde glucosetolerantie
 • Hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten
 • Te hoog cholesterol
 • Maag-, darm- en leverziekten
 • Longziekten
 • Reumatische ziekten (jicht, reuma)
 • Prikkelbaar Darm Syndroom, FODMAP-dieet
 • Voedselovergevoeligheid, lactose-intolerantie

Staat jouw klacht hier niet bij? Geen nood, ik weet zeker dat ik je toch kan helpen.
Neem vrijblijvend contact met me op.


Benieuwd wat je bezoek aan Anna kost?

Bekijk de tarieven

Deze mensen gingen je voor

Dankzij Anna die mij helpt met mijn dieet en wegwijs heeft gemaakt, weet ik dat je met een glutenvrij dieet ook lekker en gevarieerd kunt eten…Annet, 58

Inmiddels ben ik al ruim 16 kilo afgevallen, is mijn bloeddruk omlaag gegaan en de medicatie voor mijn astma gehalveerd. Diëten past niet bij mij. Bij Anna heb ik geleerd om mijn gewoontes te veranderen. Ook heb ik geleerd om de draad meteen weer op te pakken, nadat ik bijvoorbeeld van de paaseitjes gesnoept heb. Voorheen viel ik dan in mijn oude patroon terug…
Nanda, 42

Door de regelmatige bezoeken aan de praktijk en de gesprekken met Anna, ben ik 8 kilo afgevallen en blijft mijn cholesterol mooi op peil. Ik ben veel bewuster gaan eten, zonder een hongergevoel. Ik weeg me niet en voel aan mijn kleding, wanneer ik op mijn gewicht moet letten. Het is een goede stok achter de deur. Het is een nieuwe levenshouding geworden…Paola, 61