Werkwijze

Nieuwsgierig hoe Anna haar consulten aanpakt? Op deze pagina lees je er alles over.

Wil je gezonder leven? Ben je op zoek naar een verantwoord voedings- en leefstijladvies? Heb je een bepaald dieet of aangepaste voeding nodig? Dan kan ik je helpen met een advies op maat. Ik ga uit van je huidige voedings- en leefpatroon als basis voor je advies.

De behandeling kan uit een eenmalig advies bestaan, maar meestal gaat het om meerdere consulten. Want naast advies is begeleiding naar een gezond voedings- en beweegpatroon ook een belangrijk onderdeel van de behandeling. Ik wil natuurlijk dat je je doelen niet alleen behaalt, maar ze ook weet vast te houden!

  • Eerste consult

    Tijdens het eerste consult maken we kennis met elkaar. We bespreken het doel dat je wilt bereiken en tevens je huidige voedingspatroon. We besteden uitgebreid aandacht aan je klachten, persoonlijke omstandigheden en huidige beweegpatroon.

  • Persoonlijk voedings- of dieetadvies

    Vervolgens maken wij een persoonlijk voedings- of dieetadvies. Voor jou op maat gemaakt, rekening houdend met je mogelijkheden en wensen. Dit advies kan naast een mondeling advies bestaan uit een voorbeelddagmenu en variatielijst.

  • Vervolgconsulten

    Tijdens de vervolgconsulten evalueren we de behandeldoelen en verbreden we je voedingskennis. Je brengt je voeding terug naar de basis om een gezonde leefstijl te bevorderen. En je zult leren dat je met gezond eten niets aan smaak hoeft in te leveren!


Hoeveel consulten heb ik nodig?
Hoeveel consulten je uiteindelijk nodig hebt, is afhankelijk van je situatie, je wensen en je mogelijkheden. We zullen dit met elkaar afstemmen.

 

Wat kost een consult bij Anna?

Bekijk de tarieven

Je wordt je na verloop van tijd bewust van je eigen eetpatroon. Je leert veel over voeding en beweging. Door gedragsverandering verbeter je zelf je voeding en leefstijl. Dat is niet makkelijk, maar ik blijf je motiveren en coachen om je persoonlijke doelen te halen én behouden. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je op feestjes en tijdens etentjes verantwoord, maar toch lekker mee kunt doen. Daarnaast leer je bijvoorbeeld hoe je zelf verantwoord kunt koken en hoe je die ingewikkelde etiketten kunt lezen.

Maak nu een afspraak bij Anna

Anna’s consulten maken het verschil

Anna heeft mij advies gegeven over producten die ik wel en niet meer kan eten met mijn intolerantie en spastische darm. Anna heeft voor mij een dieet opgesteld, zodat ik ‘genoeg’ binnenkrijg. Na een aantal weken mijn dieet gevolgd te hebben, was ik compleet verbaasd.
Ik had geen last meer van krampen en was ook nog eens een aantal kilo kwijt…Linda, 23

Inmiddels ben ik al ruim 16 kilo afgevallen, is mijn bloeddruk omlaag gegaan en de medicatie voor mijn astma gehalveerd. Diëten past niet bij mij. Bij Anna heb ik geleerd om mijn gewoontes te veranderen. Ook heb ik geleerd om de draad meteen weer op te pakken, nadat ik bijvoorbeeld van de paaseitjes gesnoept heb. Voorheen viel ik dan in mijn oude patroon terug…
Nanda, 42

Door de regelmatige bezoeken aan de praktijk en de gesprekken met Anna, ben ik 8 kilo afgevallen en blijft mijn cholesterol mooi op peil. Ik ben veel bewuster gaan eten, zonder een hongergevoel. Ik weeg me niet en voel aan mijn kleding, wanneer ik op mijn gewicht moet letten. Het is een goede stok achter de deur. Het is een nieuwe levenshouding geworden…Paola, 61